انواع محافظت کننده های گوشی

ertebathamra.ir
8 آبان, 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
انواع محافظت کننده های گوشی

انواع محافظت کننده های گوشی

انواع محافظت کننده های گوشی به طور کلی به دو دسته تقسیم می شوند: محافظ صفحه نمایش و محافظ بدنه. محافظ صفحه نمایش به منظور جلوگیری از خش و شکستگی صفحه نمایش گوشی استفاده می شود. محافظ بدنه به منظور حفاظت از قسمت های دیگر گوشی مانند دوربین، باتری، بلندگو و غیره استفاده می شود. در این مقاله از سایت ارتباط همراه به بررسی انواع و خصوصیات این دو دسته از محافظت کننده های گوشی خواهیم پرداخت.

انواع محافظت کننده های گوشی برای نمایشگر

انواع محافظت کننده های گوشی

انواع محافظت کننده های گوشی

محافظ صفحه نمایش گوشی معمولا از جنس شیشه یا پلاستیک ساخته می شود. این محافظ ها را می توان بر اساس ضخامت، سختی، شفافیت و قابلیت حساسیت لمسی طبقه بندی کرد. برخی از انواع رایج محافظ صفحه نمایش عبارتند از:

  • محافظ شیشه ای: این نوع محافظ از جنس شیشه سخت شده ساخته می شود و معمولا ضخامت آن بین 0.3 تا 0.5 میلیمتر است. این محافظ ها دارای سختی بالا (9H)، شفافیت بالا (99 درصد) و حساسیت لمسی خوب هستند. این محافظ ها در برابر خش و شکستگی صفحه نمایش گوشی کارآمد هستند، اما در صورت سقوط گوشی، خود آن ها ممکن است شکسته شوند.
  • محافظ پلاستیکی: این نوع محافظ از جنس پلاستیک نرم و الاستیک ساخته می شود و ضخامت آن حدود 0.1 تا 0.2 میلیمتر است. این محافظ ها دارای سختی پایین (3H)، شفافیت پایین (90 درصد) و حساسیت لمسی کم هستند. این محافظ ها در برابر خش و شکستگی صفحه نمایش گوشی کارآمد نبوده و فقط جلوگیری از لک و چربیدگی صفحه را فراهم می کنند.
  • محافظ هیدروژل: این نوع محافظ از جنس پلیمر هیدروژل ساخته می شود و ضخامت آن حدود 0.2 تا 0.3 میلیمتر است. این محافظ ها دارای سختی متوسط (6H)، شفافیت بالا (95 درصد) و حساسیت لمسی خوب هستند. این محافظ ها در برابر خش و شکستگی صفحه نمایش گوشی کارآمد هستند و همچنین قابلیت خودترمیمی دارند.

محافظ بدنه

انواع محافظت کننده های گوشی

انواع محافظت کننده های گوشی

انواع محافظت کننده های گوشی برای بدنه گوشی معمولا از جنس چرم، سیلیکون، پلاستیک، فلز یا ترکیبی از آن ها ساخته می شود. این محافظ ها را می توان بر اساس شکل، اندازه، وزن، رنگ و طراحی طبقه بندی کرد. برخی از انواع رایج محافظ بدنه عبارتند از:

  • کاور: این نوع محافظ فقط پشت و لبه های گوشی را پوشش می دهد و صفحه نمایش را باز می گذارد. این محافظ ها سبک، راحت و زیبا هستند و در برابر خط و خش، ضربه و سقوط گوشی حفاظت می کنند. این محافظ ها از جنس سیلیکون، پلاستیک یا فلز ساخته می شوند و در رنگ ها و طرح های مختلف قابل تهیه هستند.
  • قاب: این نوع محافظ فقط لبه های گوشی را پوشش می دهد و پشت و صفحه نمایش را باز می گذارد. این محافظ ها بسیار سبک، راحت و شفاف هستند و در برابر خط و خش، ضربه و سقوط گوشی حفاظت می کنند. این محافظ ها از جنس پلاستیک یا فلز ساخته می شوند.
  • پوش: این نوع محافظ تمام قسمت های گوشی را پوشش می دهد و صفحه نمایش را با یک درپوش قابل باز شدن محافظت می کند. این محافظ ها سنگین، کمرنگ و غیر راحت هستند و در برابر خط و خش، ضربه، سقوط، آب، گرد و غبار حفاظت می کنند. این محافظ ها از جنس چرم، پلاستیک یا فلز ساخته می شوند.

گوشی های شیائومی انتخابی هوشمندانه برای کسانی است که دنبال کیفیت، قدرت و قیمت مناسب هستند. برای مشاهده قیمت گوشی شائومی موجود در سایت👉👉 کلیک نمایید.

 

گوریلاگلس چیست و انواع آن

انواع محافظت کننده های گوشی

انواع محافظت کننده های گوشی

گوریلاگلس یک نوع شیشه مقاوم در برابر خط و خش و شکستگی است که برای صفحه نمایش دستگاه های الکترونیکی مانند تلفن های هوشمند، تبلت ها، لپ تاپ ها و تلویزیون ها استفاده می شود. این شیشه توسط شرکت کورنینگ (Corning) آمریکایی تولید و ارائه می شود . گوریلاگلس با استفاده از فرآیند شیمیایی تقویت می شود که در آن یون های سدیم در سطح شیشه با یون های پتاسیم جایگزین می شوند. این عمل باعث می شود که سطح شیشه فشار بالاتری را تحمل کند و در نتیجه مقاومت بالاتری در برابر خط و خش و شکستگی داشته باشد .

گوریلاگلس از سال 2007 تاکنون در چندین نسخه مختلف عرضه شده است. هر نسخه دارای ویژگی های خاص خود است که در زیر به آنها اشاره می شود:

  • گوریلاگلس 1: اولین نسخه گوریلاگلس که در سال 2007 به بازار عرضه شد. این نسخه دارای ضخامت 1.5 میلی متر بود و قادر به تحمل فشار 10 گرم بر میلی متر مربع بود.
  • گوریلاگلس 2: نسخه دوم گوریلاگلس که در سال 2012 به بازار عرضه شد. این نسخه دارای ضخامت کمتر (0.8 تا 1.2 میلی متر) بود و قادر به تحمل فشار مشابه نسخه قبل بود. این نسخه باعث کاهش وزن و ضخامت دستگاه های الکترونیکی شد.
  • گوریلاگلس 3: نسخه سوم گوریلاگلس که در سال 2013 به بازار عرضه شد. این نسخه دارای فناوری NDR (Native Damage Resistance) بود که باعث کاهش خط و خش روی سطح شیشه می شد. این نسخه قادر به تحمل فشار 12.5 گرم بر میلی متر مربع بود.
  • گوريلا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گلس4: نسخه چهارم گوريلا لاس كه در سال 2015 به بازار عرضه شد. اين نسخه داراي فناوري DPT (Damage Protection Technology) بود كه باعث افزايش مقاومت در برابر شكستگي شيشه مي شد. اين نسخه قادر به تحمل فشار 15 گرم بر ميلي متر مربع بود.
  • گوریلاگلس 5: نسخه پنجم گوریلاگلس که در سال 2016 به بازار عرضه شد. این نسخه دارای قابلیت مقاومت در برابر سقوط از ارتفاعات بالاتر بود. این نسخه قادر به تحمل سقوط از ارتفاع 1.6 متر بود و درصد موفقیت آن در این آزمایش 80 درصد بود.
  • گوریلاگلس 6: نسخه ششم گوریلاگلس که در سال 2018 به بازار عرضه شد. این نسخه دارای قابلیت مقاومت در برابر سقوط های مکرر بود. این نسخه قادر به تحمل سقوط از ارتفاع 1.6 متر تا 15 بار بود و درصد موفقیت آن در این آزمایش 90 درصد بود.
  • گوریلاگلس ویکتوس: نسخه جدیدترین گوریلاگلس که در سال 2020 به بازار عرضه شد. این نسخه دارای تعادل مناسبی بین مقاومت در برابر خط و خش و شکستگی بود. این نسخه قادر به تحمل سقوط از ارتفاع 2 متر بود و همچنین دارای رده سختی 8H بود که به معنای مقاومت در برابر خط و خش با استفاده از پنسل با سختی 8H است .

خرید آیفون کارکرده یکی از راههایی است که میتوانید با هزینه کمتر از گوشی های اپل با کیفیت و قدرت بالا بهرهمند شوید. برای مشاهده آیفون های کارکرده موجود می توانید به قسمت مربوطه از سایت بروید.

نتیجه گیری ارتباط همراه

انواع محافظت کننده های گوشی

انواع محافظت کننده های گوشی

انواع محافظت کننده های گوشی به منظور حفاظت از صفحه نمایش و بدنه گوشی در برابر عوامل خارجی استفاده می شود. این محافظت کننده ها به دو دسته تقسیم می شوند: محافظ صفحه نمایش و محافظ بدنه. هر دسته از این محافظت کننده ها دارای انواع، خصوصیات و قابلیت های مختلف است.

در این مقاله از سایت ارتباط همراه به بررسی و  معرفی انواع محافظت کننده های گوشی و همینطور یکی از محافظت کننده هایی که حتما به گوشتان خورده یعنی گوریلاگلس پرداختیم. امیدواریم از خواندن این مقاله بهره کافی را برده باشید و نظراتتان را برای ما و کاربران ارتباط همراه به اشتراک بگذارید.

اگر علاقه مند به انواع اسپیکرها هستید به شما پیشنهاد می کنم مقاله “بررسی اسپیکر لیتو مدل LK-19” (اسپیکر لیتو مدل LK-19 یک اسپیکر بلوتوثی قابل حمل است که با طراحی زیبا و کاربردی، صدای قدرتمند و رقص نور جذاب، تجربه‌ای لذت‌بخش از گوش دادن به موسیقی را به شما می‌دهد.)رو از بخش وبلاگ سایت مطالعه داشته باشید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.