بهترین شارژر های وایرلس

ertebathamra.ir
19 مرداد, 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
بهترین شارژر های وایرلس

بهترین شارژر های وایرلس

بهترین شارژر های وایرلس از کدام برند ها هستند؟ چه نکاتی را هنگام خرید شارژر های وایرلس توجه کنیم؟ با این وجود به دلیل تنوع شارژر های بی سیم بازار، قبل از خرید بهتر است چند نکته مهم را در نظر بگیرید و با بهترین گزینه های بازار آشنا شوید. در این مقاله از سایت ارتباط همراه به بررسی این سوالات پرتکرار خواهیم پرداخت.

با اینکه هنوز بسیاری از شارژرهای سیمی و دیواری برای شارژ دستگاه‌های خود به خصوص موبایل‌های هوشمند استفاده می‌کنند، اما رفته رفته تکنولوژی شارژ بی‌سیم در گوشی‌های هوشمند پرسرعت‌تر از قبل شده و شارژرهای بی‌سیم هم از تنوع، سرعت و امکانات مختلفی بهره‌مند می‌شوند.

معیار های انتخاب بهترین شارژر های وایرلس

بهترین شارژر های وایرلس

بهترین شارژر های وایرلس

در ابتدا به سراغ شارژری با ابعاد مناسب آمده و از آن استفاده کنید. امروزه شاهد تولید انواع مختلفی از شارژرهای بی سیم با ابعاد مختلف هستیم. همچنین به منظور حمل و نقل بهترین شارژر های بی سیم نیاز است تا در کنار توجه به ابعاد، وزن این دسته از محصولات را با یکدیگر مقایسه کنید.
نوع عملکرد شارژر وایرلس

روش کار کردن این نوع شارژر ها : این نوع شارژر ها به صورت کلی از طریق القای الکترو مغناطیسی موجب شارژ شدن دیوایس مورد نظر می شوند، نوع کارکرد این دستگاه به این صورت می باشد که دستگاه دارای دو سری سیم پیچ سلف گونه است، که سیم پیچ اولیه انرژی گرفته شده از منبع انرژی را به به یک میدان مغناطیسی تبدیل کرده و سیم پیچ دوم میدان مغناطیسی ایجاد شده را به انرژی تبدیل می کند.

هرچقدر که میزان وسعت میدان مغناطیسی بیشتر باشد این امکان را به کاربر می­دهد که تعداد بیشتری از گوشی را شارژ نماید.

 

اگر قصد خرید آیفون کارکرده را دارید ، 👉👉 کلیک کنید.

استاندارد Qi

قدرت انتقال ولتاژ الکترومغناطیسی در این استاندارد چیزی در حدود ۵ وات می باشد که مساوی با انتقال انرژی با شارژر های سیمی می باشد، ولی از نکات منفی که دارد محدود بودن فاصله دستگاه مورد نظر به شارژر می باشد که ۴ سانتی متری است، و اگر فاصله دیواس مورد نظر با شارژر بیش از این فاصله باشد دستگاه شارژ نمی شود.

استاندارد AirFule

این استاندارد هم مانند شارژرهای Qi از القای الکترومغناطیسی برای انتقال انرژی استفاده می کند، با این تفاوت که این دو تکنولوژی با هم یکسان نبوده و از همدیگر پشتیبانی نمی کنند. در واقع اگر گوشی کاربر از استاندارد شارژ بی سیم Qi برخوردار باشد نمی تواند دیوایس خود را با شارژرهای بی سیم AirFuel شارژ کند.

استاندارد Powermat

این استاندارد که از استاندارد های نسبتا جدید در بازار شارژر های وایرلس بوده از لحاظ عملکرد همانند Qi بوده با این تفاوت بزرگ که توانایی شارژ همزمان چند دستگاه را دارا بوده که این عمل پیش از این در Qi امکان پذیر نبود.

استاندارد WattUp

Wattup جدید ترین استاندارد موجود در بازار شارژر های بی سیم می باشد که از مهمترین ویژگی های آن می توان به از بین رفتن محدودیت ۴ سانتی متری آن اشاره کرد، این شارژر ها که هنوز به صورت عمده در بازار ها موجود نمی باشد توانایی این را دارند که دستگاه کاربر را تا فاصله‌ای حدود ۴٫۵ متر شارژ کنند، که می توان گفت این اتفاق از مهم ترین اتفاقات حوزه تکنواوژی بوده که کاربر را از بند هر گنه سیمی آزاد کرده.

استاندارد Airpower

شرکت اپل به تازگی شارژری معرف کرده که از تکنولوژی Qi بهره می برد. که این شارژر می تواند همه آیفون هایی که توانایی شارژ وایرلس دارد را شارژ کند، و از دیگر ویژگی های مثبت این شارژر توانایی شارژ همزمان چند دستگاه با یکدیگر بوده که کار شارژ دیوایس ها را برای کاربر بسیار آسان کرده.

شارژر بی سیم مک دودو CH-8720

بهترین شارژر های وایرلس

بهترین شارژر های وایرلس

شارژر بی سیم مک دودو CH-8720 به شکل آهنربایی به پشت گوشی متصل می‌شود. این محصول تا 15 وات توان خروجی داشته و این یعنی شما می‌توانید با استفاده از آن ، با سرعت بالایی گوشی خود را شارژ کنید.

شارژر بی سیم باسئوس Simple Mini 2 Magnetic

بهترین شارژر های وایرلس

بهترین شارژر های وایرلس

پیشنهاد ارتباط همراه این است که شارژر بی سیم مگنتی باسئوس Simple Mini 2 Magnetic Wireless Charger را خریداری کنید. این محصول تنها ۱۰۸ گرم وزن دارد و نحوه استفاده از آن به صورت آهنربایی است. همچنین توان خروجی 15 واتی ارائه شده توسط آن سرعت شارژی مناسب را به شما ارائه خواهد داد.

شارژر بی‌سیم اوریکو WOC6

بهترین شارژر های وایرلس

بهترین شارژر های وایرلس

شارژر وایرلس WOC6 اوریکو در بازه قیمتی زیر یک میلیون تومان، از تمامی دستگاه‌های مجهز به فناوری شارژ بی‌سیم Qi پشتیبانی می‌کند. این شارژر بی‌سیم تنها ۷۷ گرم وزن دارد، جنس بده آلومینیوم دارد و طراحی تخت آن باعث می‌شود تا از آن بتوانید به راحتی روی هر سطحی استفاده کنید.

 همچنین یک کابل میکرو USB برای تامین برق شارژر به این دستگاه وصل می‌شود. این دستگاه قابلیت ارائه شارژ ۵ وات نرمال و ۹ وات سریع را دارد و می‌توانید از شارژر سریع ۱۰ واتی آن برای تامین برق باتری گوشی هوشمندتان استفاده کنید.

شارژر بی‌سیم گرین لاین 4 in 1

بهترین شارژر های وایرلس

بهترین شارژر های وایرلس

یکی از مزیت‌های مهم این شارژر وایرلس، وجود سه محل شارژ بی‌سیم است، به طوری که شما می‌توانید به شکل همزمان سه دستگاه را در حالت بی‌سیم با استفاده از این شارژر، شارژ کنید. همچنین یک خروجی USB-C هم در این دستگاه تعبیه شده تا دستگاه دیگری را هم از طریق اتصال سیمی شارز کنید. توان خروجی این دستگاه نهایتا ۱۵ وات است و از استاندارد شارژ سریع Qi به طور کامل پشتیبانی می‌کند.

شارژر بی‌سیم شیائومی Mi 20W Wireless Car Charger

بهترین شارژر های وایرلس

بهترین شارژر های وایرلس

این شارژر همانطور که از نام مدل آن پیداست، حداکثر توان شارز ۲۰ واتی را دارد و از فناوری‌های گوناگونی مانند شارژ سریع، اسمارت کولینگ پشتیبانی می‌کند. یک عدد شارژر فندکی با قابلیت شارژ سریع، دو مبدل برای اتصال روی داشبود و دریچه کولر و یک کابل شارژ USB-C نیز از دیگر امکانات این دستگاه محسوب می‌شود.

شما می‌توانید از شارژر فندکی همراه با دستگاه به صورت جداگانه استفاده کنید. این شارژر دو درگاه ۱۰ و ۲۰ وات برای شارژ انواع گوشی‌ها را دارا است. این شارژر بی‌سیم با امکانات فوق‌العاده و کیفیت خوبی که دارد، یک گزینه منطقی و مناسب برای شما در داخل اتوموبیل‌ خواهد بود.

نتیجه گیری ارتباط همراه

در صورتی که هر یک از محصولات معرفی شده را دارید، خوشحال می‌شویم که نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید و از این طریق به سایر کاربران ارتباط همراه کمک کنید تا با استفاده از راهنمای خرید شارژر وایرلس و کامنت  ‌های شما اقدام به خرید بهترین شارژر های وایرلس کنند. امیدواریم از خواندن این مقاله بهره کافی را برده باشید.

همچنین می توانید مقاله بهترین پاوربانک های بازار ، از سایت ما رو مطالعه کنید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.