مقایسه اندروید و ios

ertebathamra.ir
15 تیر, 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
مقایسه اندروید و ios

مقایسه اندروید و ios

حتما شما نیز عبارت های اندروید و ios  را شنیده اید و کنجکاوید که بدانید ویژگی های این دو و تفاوت های آنها چیست؟ و یا حتی بدانید که آنها چه هستند؟ در این مقاله از سایت ارتباط همراه ماهیت، ویژگی ها و تفاوت های این دو سیستم عامل را بررسی خواهیم کرد.

ابتدا برای اینکه با این دو سیستم عامل آشنا بشوید باید تعریف سیستم عامل را بدانید که اصولا سیستم عامل چیست؟

سیستم عامل (Operating System | OS) سیستمی نرم‌افزاری است که سخت افزار کامپیوتر و گوشی و منابع نرم افزار را مدیریت می‌کند و خدمات رایج و مشترکی را برای برنامه‌های کامپیوتری فراهم می‌سازد. از جمله ویژگی‌های مشترک سیستم ‌عامل ‌های مختلف می‌توان به مدیریت پردازش‌ها، وقفه، مدیریت حافظه، سیستم فایل، درایورهای دستگاه‌ها، شبکه، امنیت و ورودی-خروجی اشاره کرد.

مقایسه اندروید و ios

مقایسه اندروید و ios

انواع سیستم عامل­های گوشی:

اندروید، آی او اس ios ، ویندوز فون، سیمبین، بلک بری، بادا و اوبونتو

در بعد به سیستم عامل های اندروید و ios  منحصرا در این مقاله خواهیم پرداخت.

ویندوز فون: رابط کاربری ویندوز فون، مترو نام دارد که نسبت به ویندوز موبایل از سرعت و دقت بالاتری برخوردار است. آخرین ویندوز فون ارائه شده تا به حال نسخه ویندوز ۱۰ موبایل می‌باشد که تغییرات زیادی نسبت به نسخه‌های قبل خود کرده ‌است و اپدیت ان برای اسمارت فون‌های قبلی خود هم ارائه شده‌است. شرکت های نوکیا و اچ تی سی htc بیشتر از این سیستم استفاده میکنند.

مقایسه اندروید و ios

مقایسه اندروید و ios

 

سیمبین: یکی دیگر از سیستم عامل‌های موبایل است که تا مدت‌ها توسط شرکت‌های معتبر دنیا مانند سامسونگ، سونی اریکسون، پاناسونیک و نوکیا مورد استفاده قرار گرفت تا این که در سال ۲۰۰۸، نوکیا سهام آن را به‌طور کامل از شرکت انگلیسی سیمبین خریداری کرد و این سیستم عامل پس از آن انحصار توسط موبایل‌های نوکیا به کار رفته‌است.

مقایسه اندروید و ios

مقایسه اندروید و ios

 

بلک بری: گر چه وسعت برنامه‌ها و بازی‌های این سیستم عامل به پای اندروید و سیستم عامل‌های دیگر نمی‌رسد، اما امکانات بسیار خوبی مانند برقراری ارتباطی آسان میان موبایل و کامپیوتر، قابلیت کار با شبکه‌های اجتماعی، فروشگاه مجازی دنیای تجارت و سازگاری با بیشتر سرویس‌های ارسال و دریافت پیام، این سیستم عامل را به یکی از محبوب ‌ترین سیستم عامل‌های موبایل به ویژه نزد کاربرانی که از موبایل استفاده‌های مالی و تجاری می‌کنند، بدل کرده‌ است.

 

مقایسه اندروید و ios

مقایسه اندروید و ios

در این مقاله به مقایسه سیستم عامل های گوشی موبایل پرداخته ایم، با ما همراه باشید.

اندروید : اندروید در حال حاضر پرطرفدارترین سیستم عامل موبایل است که توسط شرکت گوگل برای موبایل‌ها و تبلت‌ها ارائه شده‌است. اندروید بر پایه سیستم عامل لینوکس طراحی و ساخته شده‌است. اصلی ترین قابلیت های اندروید می توان به اوپن سورس بودن آن اشاره کرد و این بدین معناست که هر یک از سازنده های تلفن همراه هوشمند می توانند از این سیستم عامل استفاده کنند و این دلیلی بر زیاد بودن سازندگان گوشی های اندرویدی شده است که می توانید در بازار جهانی با تمام برندهایی که مجهز به سیستم عامل اندروید هستند، آشنا شوید.

مقایسه اندروید و ios

مقایسه اندروید و ios

سیستم عامل اندروید به دلیل انیمیشن هایی که بصورت پیاپی دارد، منو تفکیک شده، صفحه نمایش سوپر امولد، آیکون های بزرگ با طراحی مختلف و تنوع در رابط کاربری نظر شما را به خود جلب کند. اما سیستم عامل ios هم در محیط کاربری نسبت به اندروید، کاستی ندارد و بسیار جذاب می باشد و رابط کاربری سازگارتر دارد که جدیدا هم به لطف ios 14 شاهد محیط کاربری به روزتری نسبت به موارد قبلی هستیم که امکان شخصی سازی افزایش یافته است.

گزینه های شخصی سازی اندروید نسبت به سیستم عامل ios بیشتر است و حتی شما می توانید تعدادی لانچر را بر روی گوشی هوشمند خود دانلود و نصب کنید

سیستم عامل اندروید متعلق به شرکت بزرگ گوگل و سیستم عامل ios هم متعلق به شرکت اپل است هر دو از بزرگترین شرکت های جهانی هستند. این دو شرکت، فروشگاه هایی را برای عموم کاربران خود فراهم کرده اند که برنامه های مورد تائید آنها در این فروشگاه ها بارگذاری می شوند.

هم اکنون می توانید برای اطلاع از قیمت گوشی های سامسونگ به سایت ما مراجعه کنید.

 

آی او اس ios : در سال ۲۰۰۷ استیو جابز، بنیان‌گذار و مدیرعامل پیشین اپل، اولین آیفون را با سیستم‌عامل iPhone OS 1 به بازار معرفی کرد. نام این سیستم‌عامل به مدت سه سال حفظ شد، تااینکه با انتشار iOS 4 در ژوئن ۲۰۱۰ این نام به iOS تغییر کرد. سیستم عامل iOS مختص به گوشی‌های آیفون است که حق استفاده از آن تنها در انحصار شرکت اپل است؛ بدین معنا که این سیستم ‌عامل تنها روی گوشی ‌های آیفون قابل اجرا است.

البته باید به این نکته نیز توجه داشت که اگر به طور کلی به این موضوع بخواهیم نگاه کنیم، اکو سیستم دستگاه های اپل برخلاف سیستم عامل اندروید، فراتر از لپ تاپ و تلفن همراه است چرا که شما می توانید ios را در اپل واچ، اپل TV، بلندگوهای هوشمند HomePod و آیپدها مشاهده کنید و به یکدیگر متصل شوند.

مقایسه اندروید و ios

مقایسه اندروید و ios

دستیارهای صوتی یکی دیگر از قابلیت های سیستم عامل های اندروید و ios است که دستیار صوتی گوگل در اندروید و دستیار صوتی سیری در ios می باشد که شما با استفاده از این ابزار می توانید بدون دخالت دست و تنها با استفاده از صدا، کارهایی که تصمیم به انجام آنها را دارید انجام بدهد.

شما می توانید دستیار صوتی گوگل را در هر دستگاهی حتی آیفون هم اجرا کنید ولی سیری را فقط می توانید بر روی محصولات اپل استفاده کنید.

مقایسه اندروید و ios

مقایسه اندروید و ios

شما می توانید از دستیار صوتی گوگل ، به عنوان یک مترجم استفاده کنید و هرچیزی که تصمیم به ترجمه در سفر خارجی دارید را به او اعلام کنید تا معادل آنرا ذکر کند. همچنین هر دو دستیار صوتی به اکوسیستم های هوشمند خانگی قابل اتصال هستند و برای مثال می توانید با استفاده از دستور صوتی، چراغ ها را خاموش/روشن کنید، کولر را روشن/خاموش کنید و…. که بدون شک گزینه کاربردی است.

 

نتیجه گیری

اکنون در نقطه‌ای قرار داریم که این دو سیستم عامل تقریباً به مرز تلاقی رسیده‌اند؛  تصمیم‌گیری در مورد خرید آیفون یا یک گوشی اندرویدی در انتها به شخص شما، نیازها و اولویت‌های شما برمی‌گردد. در این مقاله از سایت ارتباط همراه سعی کردیم تفاوت‌های کاربردی سیستم عامل‌های iOS و اندروید را بررسی کنیم تا دید بهتری نسبت به ضعف‌ها و قوت‌های هر یک پیدا کنید و بتوانید انتخاب درست‌تری داشته باشید.

سیستم عامل‌های iOS و اندروید هرگز یکسان نخواهند بود و این به نفع مصرف‌کنندگان است. کاربرانی که سفارشی‌سازی و آزادی‌های بی‌پایان را ترجیح می‌دهند، می‌توانند از اندروید استفاده کنند و کسانی که فقط یک تلفن ایمن، خصوصی، بادوام و کاربردی می‌خواهند، می‌توانند iOS را انتخاب کنند.

در قسمت فروشگاه سایت ارتباط همراه می توانید گوشی های موبایل اندروید و ios را بررسی و خریداری فرمائید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.