5 نکته برای خرید گوشی

ertebathamra.ir
8 تیر, 1402
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
5 نکته برای خرید گوشی

5 نکته برای خرید گوشی

در این مقاله از سایت ارتباط همراه به موارد و نکاتی که باید قبل از خریدن گوشی موبایل توجه بنمائیم را بررسی خواهیم کرد. ما همراه باشید.

فهرست نکات :

  1. توجه به میزان بودجه خودتان
  2. اهمیت دادن به کیفیت ساخت موبایل
  3. آشنایی با سیستم عامل ها
  4. بررسی نمایشگر های مختلف
  5. توجه به سخت افزار گوشی

 

1) توجه به میزان بودجه خودتان :

هر شخص متناسب با نیاز خود ممکن است نوع خاصی از تلفن های هوشمند را برای خود در نظر بگیرد اگر جزو اقشار نسبتاً پر درآمد جامعه نیز باشید شاید نخواهید هزینه زیادی متناسب با نیازتان برای گوشی خود بپردازید. در مقابل ممکن است اشخاصی با درآمد کمتر آنقدر دلباخته این دستگاه هوشمند شده باشند و این دستگاه در زندگیشان اهمیت یافته باشد که حاضر باشند بالاترین هزینه را برای آن پرداخت کنند.

در نظر داشته باشید که برای خرید گوشی موبایل توانمند و مناسب نیازی به هزینه‌ زیاد نیست. قیمت گوشی، مشخصات فنی و هر اطلاعاتی که برای خرید ارزان و آگاهانه‌ انواع گوشی‌ های مختلف نیاز دارید را در قسمت فروشگاه محصولات ارتباط همراه میتوانید بدست بیاورید.

مشاهده قیمت گوشی های شیائومی فروشگاه ارتباط همراه.

 

2) اهمیت دادن به کیفیت ساخت موبایل :

5 نکته برای خرید گوشی

5 نکته برای خرید گوشی

پیشنهاد می‌شود حتما پیش از خرید گوشی برای دقایقی با آن کار کنید تا حس کاربری آن را با سلیقه‌ خود بسنجید. اما خارج از موارد احساسی و سلیقه ‌ای، برخی موارد فنی هم در این بخش وجود دارد که باید مد نظر داشته باشید

ابعاد گوشی: ابعاد بدنه‌ گوشی ‌های هوشمند به سایز نمایشگر آن‌ها وابسته است؛ این موضوع می‌تواند تأثیر زیادی در تجربه‌ کار کردن با گوشی داشته باشد. برای مثال آیفون SE که نمایشگری چهار اینچی دارد، به‌ راحتی در کف دست جای می‌گیرد و می‌توان تنها با یک دست با آن کار کرد؛ ولی برای گشت‌و‌گذار در اینترنت، تماشای ویدئو یا اجرای بازی ‌های مختلف، نمایشگر کوچک آن چندان مناسب نیست. در سمت دیگر گوشی‌هایی که نمایشگری بزرگ‌تر از ۵ اینچ دارند، به هر دو دست برای کار با آن نیاز خواهند داشت؛ ولی کاملا مناسب بازی، گشت‌وگذار در اینترنت و تماشای ویدئو خواهند بود.

جنس بدنه: جنس بدنه‌ گوشی شاخصی است که تأثیر مستقیم در طول عمر آن دارد. اکثر گوشی ‌های رده ‌پایین و رده ‌میانی، بدنه ‌های پلاستیکی دارند، که طول عمر کوتاه تری دارد. در سمت دیگر گوشی های با آلیاژ های فلزی بوده که طول عمر و اتفاقا خوش دست بودن بیشتری نیز دارند. از سایر مزایای آلیاژ فلزی نسبت به پلاستیکی رسانای گرمایی بیشتر میتوان اشاره کرد.

استاندارد های مقاومتی: امروزه اکثر گوشی ‌های هوشمند پرچم‌دار، استاندارد جهانی IP را دریافت می‌کنند که نشاندهنده میزان مقاومت گوشی به ذرات گدر و غبار و پاشش آب میباشد.

بعضی دیگر از گوشی ها استاندارد مقاومتی نظامی دارند که میزان مقاومت و استحکام نسبت به ضربه را نشان میدهد.

 

3) آشنایی با سیستم عامل ها:

سیستم‌عامل رابط بین کاربر و سخت‌افزار گوشی محسوب می‌شود؛ محیطی گرافیکی که توسط شرکت‌های مختلف، به پوسته ‌های متفاوت مزین می‌شود تا بهترین تجربه‌ی کار با گوشی را در اختیارتان قرار دهد.

سیستم عامل های مختلفی برای گوشی موبایل وجود دارد که محبوب ترین انها اندروید و آی او اس میباشد. که هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند و بررسی آنها و تطبیق انها با سلایق خودتان اقدامی ضروری میباشد.

 

4) بررسی نمایشگر های مختلف :

شاخص ‌های زیادی در تعیین کیفیت نمایشگر گوشی‌ هوشمند نقش داردکه در ادامه، مهم‌ترینشان را در سایت ارتباط همراه شرح می‌دهیم.

رزولوشن و تراکم پیکسلی : این شاخص از یک فرمول ساده بین رزولوشن و سایز نمایشگر به‌ دست می‌آید و با واحد «پیکسل بر اینچ» سنجیده می‌شود. هر چقدر این عدد بیشتر باشد، تصاویر در نمایشگر گوشی، خواناتر و دقیق‌تر نشان داده می‌شود و خستگی چشم هم کاهش می‌یابد.

نوع نمایشگر: ال سی دی LCD ، TN، IPS  ، OLED ، Super AMOLED ، Super AMOLED plus  ، P-OLED

معیار دیگری که باید به آن توجه نمود نوع محافظت صفحه نمایش است. . امروزه نمایشگر اکثر گوشی‌های هوشمند به یک لایه از شیشه ‌های مقاوم (مثل شیشه‌ های برند گوریلا گلس) مجهز شده‌اند که از نمایشگر گوشی‌ در مقابل انواع ضربه و خط و خش محافظت می‌کند.

 

5) توجه به سخت افزار گوشی:

5 نکته برای خرید گوشی

5 نکته برای خرید گوشی

تلفن های همراه نیز مانند لپ‌تاپ‌ها و رایانه‌های شخصی، از قطعاتی از جمله پردازنده، رم و حافظه‌ ذخیره‌سازی برخوردار هستند که کیفیت این قطعات به کار رفته، سرعت و روانی و در نهایت در بهبود تجربه‌ کاربری شما تاثیرگذار است. در ادامه به نکاتی که باید در سخت افزار گوشی توجه بنمایی را در سایت ارتباط همراه بررسی خواهیم کرد:

چیپست یا  تراشه: سیستم-روی-یک-چیپ یا SoC یک مجتمع مداری می‌باشد که همه سخت‌افزار پردازشی تلفن را روی یک چیپ جمع می‌کند. با استفاده از این شیوه سازندگان وسایل دیجیتال به سادگی قادر خواهند بود از SoCها در دستگاه‌های خود بدون نیاز به قطعات به ‌صورت جداگانه استفاده کنند.

یک SoC شامل واحدهای متنوعی از جمله واحد پردازش مرکزی (CPU)، واحد پردازش گرافیکی (GPU)، حافظه،‌ شبکه‌های 4G، Wi-Fi و بلوتوث میگردد و با استاندارد مشخصی همه قطعات یاد شده را کنار یکدیگر میزبانی می‌کند.

CPU  : با افزایش قدرت این پردازنده کاربر قادر به اعمال حجم بیشتری از عملیات است. اکثر پردازنده‌های موجود در بازار از معماری آرم استفاده می‌کنند و دلیل آن مصرف بهینه انرژی در معماری ‌های این شرکت است. پردازنده‌های شرکت‌هایی مانند کوالکام، سامسونگ، مدیاتک و اپل همگی از معماری این شرکت بهره می‌برند.

هسته‌های پردازشی: هسته‌های پردازشی جزئی از معماری پردازنده ‌های مرکزی شناخته می‌شوند. هر هسته مجموعه‌ای از دستورها را به‌طور مجزا محاسبه می‌کند. تعداد بیشتر هسته‌ها به‌ معنای بالاتر رفتن سرعت محاسبات توسط پردازنده است.

پردازنده گرافیکی: به کمک این واحد شما می‌توانید انواع بازی‌ها، تصاویر سه‌بعدی و فعالیت‌های گرافیکی را در گوشی‌های خود اجرا کنید. اگرچه در برخی اوقات هسته ‌های پردازشی به کمک واحد گرافیک می‌آیند، ولی به‌طور معمول این هسته‌ها برای انجام امور گرافیکی طراحی نشده‌اند و GPU در پردازش کارها اولویت بالاتری دارند.

از دیگر مواردی که باید به آن در سخت افزار اشاره کرد رم ، حافظه ، باتری اشاره نمود.

 

 

 

 

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.